Iran & Russia | ارتقای زیرساخت های حمل و نقل
15831
rtl,post-template-default,single,single-post,postid-15831,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
 

ارتقای زیرساخت های حمل و نقل

ارتقای زیرساخت های حمل و نقل

عضو هیات مدیره و رئیس کمیسیون حمل و نقل اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه با تاکید بر اهمیت نوسازی ناوگان حمل و نقل جهت توسعه صادرات اذعان داشت: ارتباطات ایران و روسیه رو به بهبود است و برای برقراری ارتباطات تجاری منسجم به منظور افزایش تعداد ترددهای تجاری باید به ابزارهای لازم به‌ویژه حمل و نقل توجه خاص داشت.

سیده فاطمه مقیمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا با بیان اینکه باید زیرساخت‌های حمل و نقل برای افزایش روابط تجاری را مهیا کرد، افزود: در این شرایط نوسازی ناوگان حمل و نقل اهمیت زیادی دارد‌.
به گفته وی تجاری که در پی سفارش کالا هستند، جا‌به‌جایی آن نیز برای‌شان حائز اهمیت است و باید از نحوه‌ انتقال کالا اطمینان خاطر داشته باشند. به همین منظور اولویت برنامه‌های تجاری کشور برای دسترسی به بازارهای روسیه و توسعه صادرات در گرو رسیدگی به وضعیت نابسامان شبکه حمل و نقل با نوسازی آن است.
مقیمی ادامه داد: در صورتی که ایران نتواند نوسازی لازم را انجام دهد، بازار رقابتی خود را به دلیل اینکه مجبور می‌شود از ناوگان غیرایرانی استفاده کند، از دست خواهد داد چرا‌که ورود ناوگان‌های غیرایرانی قیمت تمام‌شده‌ کالا را افزایش می‌دهد و در نتیجه کالای ایرانی نمی‌تواند به لحاظ قیمتی از سطح توان و قدرت رقابتی که باید در بازارهای روسی برخوردار باشد.
مقیمی خاطر نشان کرد: گرچه برخی از مشکلات مسیرهای ارتباطی با تلاش‌های اخیر مسئولان در حال بر طرف شدن است، ناوگان حمل‌و‌نقل و ناوگان کشور نیاز به مدرن شدن دارد، موضوعی که هنوز برای آن اقدامی صورت نگرفته است و از طرفی بخشی از مسیر ریلی نیز هنوز فعال نشده است.